Portret- en Lifestyle Fotografie: maak kennis met Petra Beil

Een nieuw gezicht bij Terpstra Media

Petra Beil

Fotograaf Petra Beil

Graag laten we u in deze blog kennismaken met onze nieuwe fotograaf Petra Beil. Petra is een veelzijdige fotograaf die vooral op gevoel fotografeert. Zij heeft aan de Fotoacademie in Amsterdam een opleiding gevolgd. Haar specialisatie is portret- en lifestyle fotografie.  Zij weet als voormalig model ook heel goed wat het betekent om voor de camera te staan. Door deze ervaring weet zij degenen voor de camera op hun gemak te stellen, geeft zij aanwijzingen en probeert ze zo het beste uit je te halen. Dit zie je uiteindelijk terug in het resultaat.

Spontane foto’s

Tijdens het fotograferen voert zij een gesprek en ondertussen maakt zij de foto’s. Hierdoor worden de foto’s niet te geposeerd. Een andere specialiteit is lifestyle fotografie. Dit heeft ook alles te maken met het ‘op gevoel’ fotograferen, de sfeer vastleggen, datgene wat de opdrachtgever met haar/zijn product of dienstverlening wil uitstralen en close-ups van mooie details. In overleg met de opdrachtgever wordt er vooraf een moodboard met sfeerbeelden samengesteld zodat de verwachting van de opdrachtgever wordt afgestemd op het uiteindelijke resultaat.

Meer weten?

Benieuwd geworden naar het werk van Petra? Op zoek naar een professionele lifestyle- en portret fotograaf? Kijk dan even in het portfolio of neem direct contact op om haar als fotograaf te boeken.