Seger Terpstra – Art Director

Seger Terpstra – Art Director

Seger is een jonge creatieveling die zichzelf telkens weer uitdaagt om nieuwe dingen te leren en proberen. Hij is zeer ervaren op het gebied van grafisch- en webdesign en gaat altijd voor het beste resultaat. Hij heeft al veel websites, huisstijlen en posters ontworpen. Kijkt u ook even in het portfolio om wat inspiratie op te doen voor uw eigen ontwerp!

Fleur Terpstra – Managing Director

Fleur Terpstra – Managing Director

Fleur is de managing director bij Terpstra Media. Zij heeft al meerdere succesvolle bedrijven en initiatieven opgestart. Fleur is erg klantgericht en houdt van duidelijke afspraken. Door haar creativiteit en zakelijk inzicht komen wij altijd met een product dat bij u past.

Romee van de Ven – Foto- en Videograaf

Romee van de Ven – Foto- en Videograaf

Romee is een veelzijdige foto- en videograaf. De sfeer van uw evenement, concert of theatervoorstelling legt zij moeiteloos vast. Nog heel even geduld, binnenkort is ook haar werk te bewonderen in ons portfolio!

Marc Roos – Fotograaf

Marc Roos – Fotograaf

Marc werkt sinds 2012 als fotograaf. Hij richt zich vooral op bedrijfs- en portretfotografie. Door zijn jarenlange ervaring in verschillende marketingfuncties kan hij zich goed verplaatsen in de wensen van de opdrachtgever en weet hij voor elk bedrijf het juiste neer te zetten.

 

Dave Stoker – Fotograaf

Dave Stoker – Fotograaf

Dave is een creatieve fotograaf met veel ervaring als het gaat om concerten en optredens. Hij fotografeerde eerder voor North Sea Jazz Club, Ekko en Bird, maar ook voor 3voor12 Utrecht. Naast evenementenfotografie is Dave ook gespecialiseerd in portretten met een karakteristieke vintage stijl.

Epifanio Rodrigues Muvuma – Videograaf

Epifanio Rodrigues Muvuma – Videograaf

Epifanio is videograaf bij Terpstra Media. Zijn passie voor journalistiek en verhalen ziet u terug in zijn video’s. Elke video of film krijgt wat extra’s door zijn journalistieke benadering waarin een beeld en een verhaal samenkomen.