Zakelijke Portretten en Bedrijfsfotografie: maak kennis met Marc Roos

Een nieuw gezicht bij Terpstra Media

Marc Roos

Fotograaf Marc Roos

Graag laten wij u in deze blog kennismaken met Marc Roos, onze nieuwe fotograaf die gespecialiseerd is in zakelijke portretten en bedrijfsfotografie.

Mijn naam is Marc Roos. Ik ben in 2012 geslaagd voor de 2 jaar durende opleiding tot vakfotograaf aan de Fotovakschool in Rotterdam. Sindsdien ben ik fotograaf.

Het leukste binnen de fotografie vind ik de samenwerking met mensen. Samen zoeken we naar het juiste beeld en hetgeen het bedrijf of de persoon daarmee wil vertellen. Zo maak je je website of je evenement tot een verlengstuk van je merk. Met 16 jaar ervaring in verschillende (leidinggevende) marketingfuncties helpt het me te verplaatsen in de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Naast fotograferen ben ik gek op reizen en uiteraard neem ik dan ook mijn camera mee. Geweldig om alle indrukken op beeld vast te leggen en andere mensen te ontmoeten. Ook al heb ik al heel wat landen bezocht, het verlanglijstje lijkt niet korter te worden.

Meer weten?

Benieuwd geworden naar het werk van Marc? Op zoek naar een mooie zakelijke portretten of bedrijfsfoto’s voor uw website? Kijk dan even in het portfolio of neem direct contact op om Marc als fotograaf te boeken.